Mer om Qred

Vem kan ansöka om lån?

De allra flesta kan ansöka om lån hos Qred, du behöver ha ett aktiebolag, enskildfirma, handelsbolag eller kommanditbolag. Du kan ansöka om ett lån oavsett om företaget är nystartat eller har varit med i matchen länge. Qred är en långivare som dessutom kan godkänna betalningsanmärkningar, alla låneansökningar behandlas individuellt. När man tar ett företagslån hos Qred så återbetalar man på så vis att man har en fast månadsavgift.

Det tillkommer inga andra avgifter än den fasta månadskostnaden. Man betalar dessutom endast för de månader som man använder sitt företagslån. Man kan välja att lösa sitt lån i förtid vilket innebär att man endast betalar den fasta månadsavgiften för den tid man har lånet.Det som avgör vilken månadsavgift ditt företag kommer att bli erbjuden baseras på någonting som kallas qred-score. Du kan snabbt göra en ansökan föra att ta reda på hur mycket du kan låna och hur stor kostnaden kommer att bli, ansökningen är inte bindande. 

Qred

Långivaren Qred startade sin resa i Stockholm år 2015, de expande i rask takt och öppnade även kontor i Finland och Lettland. Qred startades av entreprenörer som som älskar småföretag och det är även den marknad som bolaget riktar sig mot. Som många andra aktörer på marknaden så vill Qred även konkurrera mot större och äldre banker genom att inte agera som dessa. 

Här satsar man på att hjälpa företag med likvidtet och det går undan också. Genom att snabbt få svar på din ansökan och få pengarna på kontot nästa dag så kan du gå vidare och fokusera på din kärnverksamhet. 

Vanliga frågor och svar

Finns det verkligen inga dolda avgifter? Nej, Qred är tydliga med att det inte finns några som helst dolda avgifter. Den månadsavgift som du blir erbjuden är det enda som du kommer att betala.

 

Vidare till Qred                                   → 

Betalar man ingen ränta på lånet?


Lån hos Qred är helt räntefria. Man betalar endast en fast månadsavgift. Månadsavgiften som skall betalas bestäms efter ditt företags kreditbedömning. Det är fullt möjligt att lösa lånet i förtid vilket innebär att det kan bli en väldig låg kostnad för lånet.

Läs all information om du behöver om företagslån på vår startsida.

Hur går ansökan till?

 

Det har aldrig varit så enkelt att ansöka om ett företagslån som idag. Det enda som krävs från din sida är att du har BankID tillgängligt och redo. Det bästa sättet att ansöka om ett företagslån hos Qred är enligt oss genom att klicka sig vidare till Creddos jämförelsetjänst. Här på Företagsfinanser samarbetar vi med Creddo som har samlat de bästa långivarna på marknaden just nu. Creddo finns till som en mellanhand, en mellanhand som förenklar processen främst för kunderna men även långivarna.

 

  • Ansök via Creddo

 

En ansökan hos Creddo tar endast 1 upplysning hos UC som sedan går ut till ett 20-tal långivare. På denna enda upplysning bedömer långivarna din låneansökan individuellt vilket innebär att de låneerbjudanden du får ta emot kan se väldigt annorlunda ut prismässigt. Det är med andra ord ett utmärkt sätt att jämföra långivare och låneerbjudanden mot varandra. En av de stora fördelarna med Creddo är att enkelheten att jämföra.

Vad kan ett företag göra för att hitta det bästa företagslånet? Svaret är att jämföra. Ibland kan det vara svårt att se den totala kostnaden för ett företagslån eftersom det inte finns något lagkrav på att en långivare måste visa den effektiva räntan. När du ansöker via Creddo kan du räkna med att det är tydligt och enkelt att se vad den totala kostnaden för lånet i slutändan kommer att bli.

 

Ansök direkt via Qred

 

Qred erbjuder företagslån mellan 10 000 kronor till 2 000 000 kronor. Genom att klicka sig vidare till Qred går det enkelt att ansöka om ett lånebelopp och lånetid på startsidan. Qred har lagt fokus på att anpassa sin hemsida efter enkelhet. Det går tydligt att se kostnaden för det låneerbjudande man presenteras med när man mottar sin offert. Qred har inga dolda avgifter eller startkostnader vilket gör det till ett attraktivt alternativ på marknaden.