Fördelar med Fedelta

 

  • Flexibilitet – Fedelta vet vad det innebär att starta eget och vilka behov ett företag kan ha. Som kund hos Fedelta kan man alltid återbetala sitt lån närsomhelst utan någon extra kostnad.
  • Snabbt och smidigt – Fedelta behandlar låneansökning rekordsnabbt. Vid godkänd låneansökan så kommer lånet att betalas ut samma dag.
  • Tryggt och säkert – Fedelta är, precis som de andra långivarna vi listar registrerade hos Finansinspektionen som ett finansiellt institut. Det är alltid 100% säkert att ansöka om och att låna hos Fedelta. Din data är säker och krypterad.

 

Fedelta företagslån

 

Fedelta erbjuder företagslån till företag oavsett storlek. Precis som andra långivare använder sig Fedelta av UC för att bedöma låneansökan. Varje låneansökan som kommer in bedöms individuellt där den avgörande faktorn är företagets återbetalningsförmåga. Fedelta har som ambition att erbjuda en smidig låneprocess där personlig service finns tillgänglig ett klick bort.

Den låneansökan som inkommer till Fedelta bedöms först och främst av en automatiserad process, detta innebär att företaget kan få sitt lån beviljat på endast en minut. I vissa fall kan låneansökningar behöva bedömas mer på helheten om det exempelvis finns en gammal betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning behöver dock inte vara ett hinder för att låna hos Fedelta om återbetalningsförmågan är bra i övrigt.

Approva

Hos Approva ansöker du enkelt och smidigt om upp till 300 000 kr. Ansökan sker smidigt med hjälp av BankID vilket innebär att du snabbt får svar på din ansökan.

Fortsätt läsaTill långivare
Froda

År 2015 grundades Froda med sin tydliga affärsidé om att revolutionera bankupplevelsen för företag. Froda erbjuder möjligheten att enkelt kunna investera i sin idé för att utveckla sin verksamhet.

Fortsätt läsaTill långivare
Qapitala

Qapitala är en långivare som erbjuder checkkredit. Qapitala erbjuder alltså inte de traditionella företagslånen utan de fokuserar främst på att erbjuda en kreditlimit med flexibel återbetalning.

Fortsätt läsaTill långivare
Credi Nord

Hos CrediNord går det att ansöka om lånebelopp mellan 10 000 kronor till 1 000 000 kronor. Det går att ansöka om en återbetalningstid som ligger på 6, 12 eller 18 månader.

Fortsätt läsaTill långivare
Fedelta

Fedelta vill vara den långivaren som kan erbjuda ett flexibelt företagslån till företag som är nyligt startade, företag som vill låna inför en avgörande investering eller företag som behöver kapital för att utveckla sin verksamhet

Fortsätt läsaTill långivare
Aros Kapital

När man ansöker om ett företagslån vill man ofta att det ska ske snabbt och smidigt.

Fortsätt läsaTill långivare

Ansökan – hur går den till

 

Det finns två sätt att ansöka om ett företagslån hos Fedelta. Det ena sättet är att klicka sig vidare till jämförelsetjänsten Creddo där du ansöker om företagslån hos flera långivare samtidigt på endast en UC. Den andra sättet är att klicka sig vidare till Fedelta och gå via deras ansökningsformulär. Vi ger här nedanför en steg för steg-guide:

 

Ansök via Creddo

 

Vi samarbetar med Creddo, uppe till höger på denna sida kan du enkelt och smidigt välja ett önskat lånebelopp samt en lånetid. Fördelen med att ansöka via Creddo är att det endast tas en UC på företaget och ansökan är inte heller bindande. När ansökan skickas in via Creddo kommer ditt företag att presenteras med flera olika låneerbjudanden där det är enkelt att jämföra mellan lånekostnader och villkor.

Creddo samarbetar med många olika långivare vilket ökar ditt företags chanser att få ett företagslån. Ibland kan det vara svårt att jämföra olika låneerbjudanden mot varandra eftersom det inte finns någon lag på att långivaren ska visa upp den effektiva räntan. Genom att använda en jämförelsetjänst som Creddo går det tydligt att se skillnader på olika låneerbjudanden samt den totala lånekostnaden.

 

Ansök via Fedelta

 

Genom att klicka sig vidare till Fedelta går det enkelt att ansöka om företagslån på upp till 1 000 000 kronor. Den maximala återbetalningstiden ligger på 36 månader. Det minsta lånebeloppet är 25 000 kronor och den minsta återbetalningstiden är 6 månader. Det går dock alltid att återbetala sitt lån utan extra avgifter. Fedelta erbjuder företagslån till en ränta så låg som 0,74%. Vad som avgör vilken ränta ditt företag får på sitt låneerbjudande baseras på ditt företags återbetalningsförmåga och den individuella bedömning som Fedelta genomför.

Vanliga frågor och svar - Fedelta företagslån

När betalas lånet ut?

Fedelta betalar vanligtvis ut godkända låneansökningar samma dag. Senast 24 timmar efter beviljat lån ska pengarna ha betalats ut. Utöver detta är det bankernas överföringstider som kan påverka hur länge det tar innan pengarna dyker upp.

Vilka krav ställs för att få låna?

Hos Fedelta finns det inga nedskrivna krav som gäller för att bli beviljad ett företagslån. Fedelta behandlar varje låneansökan via en automatiserad process som tittar på det sökande företagets ekonomi och återbetalningsförmåga. Systemet bedömer varje företags återbetalningsförmåga individuellt. Även företag med betalningsanmärkningar kan ibland få låna hos Fedelta, det är helheten som avgör om lånet blir beviljat eller inte. 

Kan nystartade företag låna hos Fedelta?

Fedelta har inga krav på omsättning vilket möjliggör företagslån till nystartade företag. Det finns dock en maxgräns på de lån som beviljas, gränsen är satt till 250 000 kr. I övrigt krävs organisationsnummer och ett aktivt företag, oavsett bolagsform. 

Vilken ränta kan jag få?

Fedelta har en väldigt enkel låne-modell. En fast månadsavgift betalas varje månad. Det tillkommer ingen ränta eller några dolda avgifter. Den månadsavgift som erbjuds är beräknad på den kreditbedömning som utförs och den återbetalningsförmåga som företaget anses ha. En av fördelarna med Fedelta företagslån är att det går att lösa lånet utan någon extra kostnad.

Erbjuder Fedelta lån till företag med betalningsanmärkning?

Att ha en eller flera betalningsanmärkningar innebär inte ett automatiskt nej hos Fedelta. Som vi tidigare har nämnt så bedöms varje ansökan individuellt vilket innebär att ett företagslån kan beviljas trots betalningsanmärkning. Det kan hända att månadskostnaden blir större eftersom långivaren tar en större risk.

Är det enkelt att ansöka om företagslån hos Fedelta?

Det är både enkelt och krångelfritt att ansöka om lån hos Fedelta. En av Fedeltas ledstjärnor är transparens och enkelhet. Detta innebär att det låneerbjudande som presenteras tydligt visar vilken månadskostnad som gäller. Det är med andra ord enkelt att se vad lånet kommer att kosta på totalen. Det finns inga dolda avgifter så som aviavgifter, uppläggningsavgifter eller administrationsavgifter.