Om oss

Hej och välkommen till Företagsfinanser.se! Företagsfinanser.se är en sajt som byggts upp i syfte att sprida information och kunskap om företagsfinansiering. Vi som skapar sidan, har mångårig utbildning och erfarenhet inom ekonomi och företagande och har med tiden märkt att det verkar svårt för företag att få tillgång till relevant information på ett övergripande sätt.

Information

Tillgång till kapital i företag är en grundläggande förutsättning för alla bolag för att kunna växa såväl som att driva sitt bolag även om man stöter på oväntade utmaningar med likviditeten. För att driva sitt bolag på ett effektivt sätt är det därför viktigt att man som företagare snabbt kan informera sig om och få svar på sina tankar kring företagsfinansiering. Vi har därför skapat Företagsfinanser för att du som företagare ska kunna hitta rätt information lätt och tryggt. 

Vår hemsida syftar till att fungera som en samlingsplats för information så att du som företagare på ett och samma ställe kan hitta den informationen du behöver för att ta ett beslut vilken väg som är bäst att ta vad gäller företagslån och finansiering. Vi vill även ge dig möjlighet att snabbt och enkelt kunna ta ställning till hur du kan gå vidare med processen och du skulle bestämma dig för att du är i behov av finansiering. 

Företaget

Hemsidan drivs av företaget Corploan Media AB och är en del av vårt nätverk av informations-sajter på internet.

Företagsuppgifter:
Corploan Media AB
Drottninggatan 6
824 30, Hudiksvall
info@corploanmedia.se
www.corploanmedia.se
+468-12202226

Allt du behöver veta om företagslån

Företagsfinanser​.se

Företagsuppgifter

Corploan Media AB
Org.nr: 559252-3947

Kontaktuppgifter

info@corploanmedia.se
www.corploanmedia.se
Telefon: +468-12202226


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/foretagsfinanser/public_html/wp-includes/functions.php on line 4669