Froda företagslån

 

Froda erbjuder företagslån på upp till 2 000 000 kronor med en återbetalningstid på maximalt 36 månader. Ett företagslån hos Froda har aldrig några dolda avgifter som uppläggningsavgift eller påminnelseavgift. Det som främst påverkar vad ett företag får betala för sitt lån är kreditvärdigheten samt val av lånebelopp och återbetalningstid.

 

Den ansökningsprocess som används hos Froda påminner mycket om andra långivares enkla ansökningsmodell där kostnaden för lånet enkelt går att se som ett låneexempel genom att ändra lånebelopp och lånetid. Hos Froda bedöms dock låneansökningar individuellt vilket innebär låneerbjudanden som presenteras vid ansökan kommer att vara annorlunda än prisexemplet.

 

Fast månadsavgift

 

Ett företagslån hos Froda betalas med en fast månadsavgift. När Froda bedömer låneansökan kommer en ränta att sättas internt där priset sedan presenteras som den fasta månadsavgiften. Det går snabbt och enkelt att ansöka om ett lån genom att använda BankID. Den kreditupplysning som tas genomförs på företaget och inte på privatpersoner som står som ägare.

 

Marknadsledande villkor

 

Froda marknadsför sig själva som marknadsledande när det gäller bra lånevillkor. Som bevis på detta kan vi bland läsa om den prisgaranti som erbjuds hos Froda. Prisgarantin innebär att Froda erbjuder minst lika lågt pris som deras konkurrenter på företagslån.

 

Om en långivare har erbjudit ett lägre pris än Froda de senaste 30 dagarna ås kommer Froda att matcha det priset. Prisgarantin gäller förstås företag som har fått en beviljad låneansökan samt att den förutsätter övrigt jämförbara villkor som säkerheter och amorteringar.

Approva

Hos Approva ansöker du enkelt och smidigt om upp till 300 000 kr. Ansökan sker smidigt med hjälp av BankID vilket innebär att du snabbt får svar på din ansökan.

Fortsätt läsaTill långivare
Froda

År 2015 grundades Froda med sin tydliga affärsidé om att revolutionera bankupplevelsen för företag. Froda erbjuder möjligheten att enkelt kunna investera i sin idé för att utveckla sin verksamhet.

Fortsätt läsaTill långivare
Qapitala

Qapitala är en långivare som erbjuder checkkredit. Qapitala erbjuder alltså inte de traditionella företagslånen utan de fokuserar främst på att erbjuda en kreditlimit med flexibel återbetalning.

Fortsätt läsaTill långivare
Credi Nord

Hos CrediNord går det att ansöka om lånebelopp mellan 10 000 kronor till 1 000 000 kronor. Det går att ansöka om en återbetalningstid som ligger på 6, 12 eller 18 månader.

Fortsätt läsaTill långivare
Fedelta

Fedelta vill vara den långivaren som kan erbjuda ett flexibelt företagslån till företag som är nyligt startade, företag som vill låna inför en avgörande investering eller företag som behöver kapital för att utveckla sin verksamhet

Fortsätt läsaTill långivare
Aros Kapital

När man ansöker om ett företagslån vill man ofta att det ska ske snabbt och smidigt.

Fortsätt läsaTill långivare

Ansök om företagslån hos Froda

 

Klicka dig vidare till Froda för att skicka in en låneansökan. Ansökan är gratis och genomförs med BankID. Man ansöker enkelt genom att välja lånebelopp, återbetalningstid samt skriva in e-mailadress och telefonnummer. Froda är väldigt kvicka på att ge svar på låneansökningar eftersom ansökningsprocessen är en automatiserad process.

Om ditt företag blir presenterad med ett låneerbjudande så kommer kostnaden för lånet presenteras i form av en månadskostnad. Det finns inga dolda avgifter hos Froda vilket innebär att du enkelt kan se den totala kostnaden för lånet på detta sätt.

 

Ansök via Creddo

 

Genom att ansöka om företagslån via Creddos jämförelsetjänst så får du två flugor i en smäll. En ansökan som går via Creddo jämför flera långivare mot varandra samtidigt. Här tas det bara en UC som sedan skickas ut till samtliga långivare som Creddo samarbetar med. Låneerbjudanden kommer att presenteras löpande där det är väldigt enkelt att jämföra låneerbjudanden mot varandra.

Den största fördelen med att använda en jämförelsetjänst är att det endast tas en UC. På detta vis behöver inte företagets kreditvärdighet påverkas negativt på grund av det finns massvis med upplysningar hos UC. Vid en låneansökan hos Creddo visas låneerbjudanden tydligt med den totala kostnaden, det är alltså enkelt att se vad man betalar för lånet i slutändan.

Fördelar med Froda

 

Frodas ansökningsprocess är oerhört enkel, oavsett om du ansöker direkt via Froda eller genom Creddos jämförelsetjänst så visas det enkelt och tydligt lånets villkor och kostnader. Froda har faktiskt marknadsledande villkor och det kan kännas skönt att alltid betala en fast månadskostnad, på detta vis är det enkelt att budgetera för varje månad.

 

Den digitala ansökningsprocessen gör det möjligt att få ett låneerbjudande på 2 minuter. När lånet är beviljat och utbetalat är det enkelt att betala sin fasta månadsavgift varje månad via autogiro. Det går dessutom alltid att förtidslösa lånet helt utan extra kostnad.

Låna hos Froda utan säkerhet

 

För att få låna hos Froda behöver företaget vara svenskt registrerat. Företaget behöver också ha varit igång med försäljning i sex månader. Det är dock inte omöjligt för nystartade företag att få igenom ett företagslån via Froda. Froda erbjuder så kallade nystartslån där det maximala lånebeloppet ligger på 50 000 kronor. Lån hos Froda kräver ingen säkerhet i form av pant eller fastighet. För att kunna låna hos Froda går man i personlig borgen, detta gäller oavsett bolagsform.

Vanliga frågor och svar

Vad är frodas nöjdhetsgaranti?

 

Frodas nöjdhetsgaranti innebär att det är möjligt att betala tillbaka hela sitt lån utan någon extra kostnad. Vissa långivare har ibland avgifter som måste betalas när man vill betala tillbaka hela sitt lån på en gång.

Är ansökan hos Froda bindande?

 

Låneansökningar hos Froda är inte bindande. När ett företag ansöker om ett företagslån direkt hos Froda.se så skickas det en offert till den angivna e-postadressen. Den offert som skickas ut är gratis och visar vilken fast månadskostnad som gäller för det lån som företaget har ansökt om. Avtalet blir bindande först efter att företaget signerar offerten med Mobilt BankID.

Genomför Froda en upplysning via UC?

 

Låneansökan hos Froda tar endast några minuter genom att företaget använder BankID. Froda skickar sedan ut en offert inom en arbetsdag. När företaget signerar offerten så kommer pengarna att betalas ut omgående. Pengarna bör nå företagets konto samma dag eller dagen efter.

Hur snabbt betalas pengarna ut?

Låneansökan hos Froda tar endast några minuter genom att företaget använder BankID. Froda skickar sedan ut en offert inom en arbetsdag. När företaget signerar offerten så kommer pengarna att betalas ut omgående. Pengarna bör nå företagets konto samma dag eller dagen efter.