Mer om Aros kapital

Fakturaköp hos Aros

Om du är ute efter att hitta en passande aktör att sälja dina fakturor till kan Aros vara en passande kandidat. Hos Aros betalar man direkt ut till företaget då man köper fakturor samt att de tar ansvar för hela kreditrisken. Detta gäller oavsett om det är en exportfaktura, inhemsk faktura eller en faktura ställd till en privatperson. När du säljer en faktura till Aros så är affären avklarad och du kan fokusera på annat.

När du säljer fakturor hos Aros Kapital så kan du lita på att du aldrig behöver vänta. Aros erbjuder enkla avtal som är helt utan bindningstider. Med en proffsig personlig service där du kan lita på att allt kontakt med din kund sköts på bästa möjliga sätt finns det möjlighet att skicka din fakturor elektroniskt via PDF, fil eller virtuell skrivare. Fakturans belopp betalas direkt ut till ditt företagskonto.

Ansök om företagslån direkt

För att sätta igång direkt med att skicka in en låneansökan till Aros går du vidare via länken. Fyll i låneansökan där du kan låna upp till 1 000 000 kr. Låneprocessen är helt automatiserad vilket innebär att du får besked direkt på skärmen när du godkänner med BankID. Du kan räkna med pengarna inom 24 timmar efter beviljat lån. Återbetalning beviljas med maximalt 60 månaders löptid. Grundkraven är att du som låntagare skall ha ett aktiebolag eller en enskild firma.

 

Jämför hos Creddo                                   → 

Du behöver ha upprättat minst ett bokslut sedan verksamhetsstarten. När du beviljas ett lån från Aros Kapital så betalar du en uppläggningsavgift på 995kr om lånet är under 600 000 kr. Den totala kostnader för lånet bestäms individuellt och beror på hur ditt företags ekonomiska situation ser ut då ansökan skickas in. Mer information om företagslån i sin helhet hittar du på vår startsida.

Vanliga frågor och svar

 

Hur mycket kan jag låna?

 

Aros Kapital har faktiskt ingen maximal gräns på sina lånebelopp. Hos Aros Kapital kan alla företag ansöka om ett företagslån. Det som avgör om en låneansökan blir beviljad är alltid det ansökande företagets kreditvärdighet, ekonomi och återbetalningsförmåga. Om Aros känner sig trygga med företagets möjlighet att återbetala så kan ni räkna med att låneansökan kommer att bli beviljad.

 

Vilka avgifter har företagslånet?

 

När en låneansökan skickas in till Aros Kapital så kommer det skickas tillbaka ett låneerbjudande som tydligt visar vad lånet kommer att kosta. Det finns inga dolda avgifter, den totala kostnaden visas klart och tydligt. Det går dessutom att förtidslösa sitt lån hos Aros Kapital helt utan några extra kostnader.

 

Vad kostar ett lån hos Aros Kapital?

 

Aros Kapital marknadsför sig själva som att vara transparenta och tydliga. Detta innebär att varje låneansökan behandlas individuellt och även så prissättningen. Kostnaden för att få låna hos Aros Kapital bedöms och bestäms på hur det ansökande företagets ekonomi och återbetalningsförmåga ser ut idag. Ett företagslån hos Aros betalas tillbaka med ett lika stort månadsbelopp hela låneperioden.

 

Hur fungerar det med UC och borgen hos Aros Kapital?

 

Aros Kapital erbjuder Företagslån Direkt och Stora Företagslånet. Det Stora Företagslånet kräver säkerhet i form av fastighetspant eller företagsinteckning. När det gäller Företagslån Direkt så måste det finnas en borgensman. En kreditupplysning tas via UC på både företaget och borgensmannen. Den främsta anledningen till att en upplysning tas hos UC är för att Aros Kapital skall kunna erbjuda ett så korrekt pris som möjligt.

 

Vilken återbetalningstid har ett lån hos Aros Kapital?

 

När man ansöker om ett företagslån hos Aros Kapital finns det möjlighet att välja en återbetalningstid på allt mellan 12 till 60 månader. En fast månadskostnad amorteras varje månad, detta belopp är lika stort hela löptiden.