Mer om Aros kapital

Fakturaköp hos Aros

Om du är ute efter att hitta en passande aktör att sälja dina fakturor till kan Aros vara en passande kandidat. Hos Aros betalar man direkt ut till företaget då man köper fakturor samt att de tar ansvar för hela kreditrisken. Detta gäller oavsett om det är en exportfaktura, inhemsk faktura eller en faktura ställd till en privatperson. När du säljer en faktura till Aros så är affären avklarad och du kan fokusera på annat.

När du säljer fakturor hos Aros Kapital så kan du lita på att du aldrig behöver vänta. Aros erbjuder enkla avtal som är helt utan bindningstider. Med en proffsig personlig service där du kan lita på att allt kontakt med din kund sköts på bästa möjliga sätt finns det möjlighet att skicka din fakturor elektroniskt via PDF, fil eller virtuell skrivare. Fakturans belopp betalas direkt ut till ditt företagskonto.

Ansök om företagslån direkt

För att sätta igång direkt med att skicka in en låneansökan till Aros går du vidare via länken. Fyll i låneansökan där du kan låna upp till 1 000 000 kr. Låneprocessen är helt automatiserad vilket innebär att du får besked direkt på skärmen när du godkänner med BankID. Du kan räkna med pengarna inom 24 timmar efter beviljat lån. Återbetalning beviljas med maximalt 60 månaders löptid. Grundkraven är att du som låntagare skall ha ett aktiebolag eller en enskild firma.

 

Vidare till Creddo                                   → 

Du behöver ha upprättat minst ett bokslut sedan verksamhetsstarten. När du beviljas ett lån från Aros Kapital så betalar du en uppläggningsavgift på 995kr om lånet är under 600 000 kr. Den totala kostnader för lånet bestäms individuellt och beror på hur ditt företags ekonomiska situation ser ut då ansökan skickas in. Mer information om företagslån i sin helhet hittar du på vår startsida.