Information om Capcito

Företagslån hos Capcito

Om du är ute efter ett företagslån så erbjuder Capcito lån upp till 2 000 000 kr. Med ett företagslån hos Capcito så betalar du bara ränta, inga övriga avgifter. Det är alltså enbart en kostnad som du behöver håll koll på.

När du säljer fakturor hos Capcito så kan du lita på att du aldrig behöver vänta. Capcito erbjuder enkla avtal som är helt utan bindningstider. Med en proffsig personlig service där du kan lita på att allt kontakt med din kund sköts på bästa möjliga sätt finns det möjlighet att skicka din fakturor elektroniskt via PDF, fil eller virtuell skrivare. Fakturans belopp betalas direkt ut till ditt företagskonto.

Att lita på

Även om vi på Företagsfinanser alltid råder dig att läsa igenom det finstilta så noggrant som möjligt så lovar Capcito att detta inte är någonting du behöver göra hos dem. Vi kan intyga att Capcito är att lita på när det gäller till klara besked, testa kika in på deras sajt genom att klicka på länken och kolla en exempelkostnad på företagslån genom att ändra lånebelopp och lånetid för att få en egen uppfattning om möjlig kostnad. Capcito har inga bindande ansökningar på något sätt och vis.

Hos Capcito kan aktiebolag, enskilda firmor och handelsbolag ansöka om företagslån. Räntan som erbjuds kommer att ligga mellan 0,8% – 3,9% per månad, räntan baseras på hur kreditvärdigt ditt företag är. När man ansöker om företagslån hos Capcito kan man välja en lånetid på 3-24 månader.

Sälja fakturor hos Capcito

När du säljer fakturor till Capcito så betalar du en avgift per varje faktura. Du kan få upp till 99% av fakturans värde som du kan använda i ditt företag omgående.

Hos Capcito har man tagit det steget längre genom att man har skapat möjligheten att importera fakturor direkt från fakturaprogrammet. Du får ett pris direkt och kan sälja fakturor med BankID på några fåtal klick. Utöver den procentuella avgift som tillkommer när du säljer fakturor så finns det inga andra dolda avgifter.

Dynamisk Checkkredit

Genom att koppla din bokföring till Capcito kan du omgående få ett svar på skärmen vilken kredit du kan nyttja. Här ansöker man med BankID och kan undvika krångel. Räntan som gäller för checkkredit sätts automatiskt av Capcitos system, man betalar här endast ränta för de dagarna som man faktiskt lånar. Det kan exempelvis se ut såhär:

  • Företaget lånar 100 000 kronor med en ränta på 1%
  • Du lånar i 15 dagar och din totalkostnad blir 500 kronor.
  • Utöver detta finns som tidigare nämnt inga dolda kostnader hos Capcito.

Capcito är oerhört enkelt

När du är ute efter lån som skall ske med raketfart och vara helt krångelfritt så är Capcito ett utmärkt val. Capcito har låga kostnader och schyssta villkor, de erbjuder gratis offert och har inga bindande ansökningar.

 

Vidare till Capcito                                   → 

När du är ute efter lån som skall ske med raketfart och vara helt krångelfritt så är Capcito ett utmärkt val. Capcito har låga kostnader och schyssta villkor, de erbjuder gratis offert och har inga bindande ansökningar.

Frågor och svar

 

Hur mycket kan man låna hos Capcito?

 

Låneutrymmet hos Capcito baseras på företagets nuvarande ekonomi. Capcito kollar vid en låneansökan på kreditvärdigheten. Till skillnad från många andra långivare kollar Capcito främst på företagets nuvarande finanser istället för gamla siffror. Det är inte bindande att skicka in en låneansökan hos Capcito och de tar ingen upplysning hos UC, vilket gör att det snabbt går att ta reda på eventuellt låneutrymme med en låneansökan.

 

Vilka krav och villkor har Capcito?

 

För att kunna få ett företagslån hos Capcito behöver bolaget ha funnits i minst 4 månader. Det får inte finnas något skuldsaldo hos kronofogden och det behövs en borgensman. I övrigt kan Capcito erbjuda schyssta lånevillkor som möjliggör förtidslösen av lånet utan extra kostnader. Det finns inte heller några dolda avgifter, låneerbjudandet presenteras tydligt där det framgår vad lånet kommer att kosta på totalen. Den maximala löptiden på företagslån hos Capcito är 24 månader.

 

Vad kostar ett företagslån hos Capcito?

 

Capcito bedömer låneansökan individuellt, prissättningen bestäms av det sökande företagets finansiella situation och kreditvärdighet. När man återbetalar sitt lån hos Capcito är det endast ränta man betalar i form av avgift, det finns inga dolda avgifter. Som vi tidigare nämnt påverkar inte en ansökan hos Capcito ett företags kreditvärdighet, så ansök redan nu för att ta reda på vad ett företagslån kostar för er.

 

Vad är egentligen ett fakturaköp?

 

Capcito fakturaköp innebär att ett företag kan sälja sina fakturor till långivaren i utbyte mot likviditet. Likviditeten som frigörs kan användas omgående, detta innebär att företaget inte behöver vänta på kundens betalning som kan ta mellan 30 till 90 dagar. Fakturaköp är ett väldigt flexibelt sätt att snabbt få in pengar för sina fakturor som sedan direkt kan användas till annat.