Information om Capcito

Företagslån hos Capcito

Om du är ute efter ett företagslån så erbjuder Capcito lån upp till 2 000 000 kr. Med ett företagslån hos Capcito så betalar du bara ränta, inga övriga avgifter. Det är alltså enbart en kostnad som du behöver håll koll på.

När du säljer fakturor hos Aros Kapital så kan du lita på att du aldrig behöver vänta. Aros erbjuder enkla avtal som är helt utan bindningstider. Med en proffsig personlig service där du kan lita på att allt kontakt med din kund sköts på bästa möjliga sätt finns det möjlighet att skicka din fakturor elektroniskt via PDF, fil eller virtuell skrivare. Fakturans belopp betalas direkt ut till ditt företagskonto.

Att lita på

Även om vi på Företagsfinanser alltid råder dig att läsa igenom det finstilta så noggrant som möjligt så lovar Capcito att detta inte är någonting du behöver göra hos dem. Vi kan intyga att Capcito är att lita på när det gäller till klara besked, testa kika in på deras sajt genom att klicka på länken och kolla en exempelkostnad på företagslån genom att ändra lånebelopp och lånetid för att få en egen uppfattning om möjlig kostnad. Capcito har inga bindande ansökningar på något sätt och vis.

Hos Capcito kan aktiebolag, enskilda firmor och handelsbolag ansöka om företagslån. Räntan som erbjuds kommer att ligga mellan 0,8% – 3,9% per månad, räntan baseras på hur kreditvärdigt ditt företag är. När man ansöker om företagslån hos Capcito kan man välja en lånetid på 3-24 månader.

Sälja fakturor hos Capcito

När du säljer fakturor till Capcito så betalar du en avgift per varje faktura. Du kan få upp till 99% av fakturans värde som du kan använda i ditt företag omgående.

Hos Capcito har man tagit det steget längre genom att man har skapat möjligheten att importera fakturor direkt från fakturaprogrammet. Du får ett pris direkt och kan sälja fakturor med BankID på några fåtal klick. Utöver den procentuella avgift som tillkommer när du säljer fakturor så finns det inga andra dolda avgifter.

Dynamisk Checkkredit

Genom att koppla din bokföring till Capcito kan du omgående få ett svar på skärmen vilken kredit du kan nyttja. Här ansöker man med BankID och kan undvika krångel. Räntan som gäller för checkkredit sätts automatiskt av Capcitos system, man betalar här endast ränta för de dagarna som man faktiskt lånar. Det kan exempelvis se ut såhär:

  • Företaget lånar 100 000 kronor med en ränta på 1%
  • Du lånar i 15 dagar och din totalkostnad blir 500 kronor.
  • Utöver detta finns som tidigare nämnt inga dolda kostnader hos Capcito.

Capcito är oerhört enkelt

När du är ute efter lån som skall ske med raketfart och vara helt krångelfritt så är Capcito ett utmärkt val. Capcito har låga kostnader och schyssta villkor, de erbjuder gratis offert och har inga bindande ansökningar.

 

Vidare till Capcito                                   → 

När du är ute efter lån som skall ske med raketfart och vara helt krångelfritt så är Capcito ett utmärkt val. Capcito har låga kostnader och schyssta villkor, de erbjuder gratis offert och har inga bindande ansökningar.