Mer information om OPR-Företagslån

Ansök om företagslån hos OPR-Företagslån

Är du på jakt efter ett företagslån där ansökan sker supersmidigt och utan krångel? OPR-Företagslån är ett bra alternativ för dig som behöver företagsfinansering och vill ansöka om detta på ett smidigt sätt på den digitala vägen. OPR har anpassat sitt lån för att passa företag som behöver en snabb och säker lösning. 

När du är i behov av finansieringshjälp på grund av snabba oförutsedda förändringar för ditt företag så kan OPR vara ett bra alternativ även om du har ett väl förvaltat företag. Kanske har du sett en snabb tillväxt av din affärsverksamhet eller har kunder som är sena med betalningar och ditt företag behöver utöka sitt rörelsekapital? Hos OPR-Företagslån kan du ansöka om företagskredit, företagslån eller om du är ute efter ett lån för att starta egen firma. 

Klar och tydlig kostnad

När du ansöker om ett företagslån hos OPR så kommer du få se en öppen och tydlig prisbild där du på förhand vet exakt vad ditt företag kommer att betala för lånet på det totala. Låneansökan kan du göra smidigt på deras hemsida genom att klicka dig vidare till OPR via våran länk. 

Ansökan tar endast någon till några minuter och handläggningen sker även den väldigt fort. Lånebeslutet bör du ha samma dag och utbetalning av lånet görs omgående efter beviljad ansökan. 

Vilka är OPR?

OPR-företagslån startades med en vision på att erbjuda småföretagare företagslån till förmånliga räntor. En affärsidé som bygger på att kunna erbjuda snabba och enkla lån med tydliga och bra villkor. OPR tror på småföretagarna och försöker undvika onödigt krångel till största möjliga mån. 

OPR-Företagslån startades år 2005 och har idag hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansieringslösningar. OPR-Finance tillhandahåller inte bara konsumentkreditlösningar och företagsfinansering, de erbjuder även betalningslösningar för webbutiker och har även utvecklat en vad det själv kallar innovativ investeringstjänst för privata investerare.

Vanliga frågor och svar

Vem kan ansöka om företagslån hos OPR?

Svenska aktiebolag, enskilda firmor, kommanditbolag och handelsbolag kan ansöka om lån hos OPR

 

Hur ansöker man om lån hos OPR?

Du klickar dig vidare via länken till OPR-Företagslån. På deras hemsida ansöker du enkelt via Mobilt BankID. Om du skickar in din ansökan innan kl 16:00 så kommer du att få ett besked på din ansökan samma dag.

 

Är Låneansökan bindande hos OPR?

När du har skickat in din låneansökan till OPR-Företagslån så är den bindande. Du kan ringa in och ångra ditt lån om du ringer in till kundtjänsten innan kl 16:00 samma dag som du ansökte om lånet.

 

Vidare till Creddo                                   → 

Kan man få ett företagslån trots betalningsanmärkning?

Ja, det är helt möjligt att få ett lån beviljat hos OPR trots att man har en betalningsanmärkning. Hos OPR kollar man flera olika faktorer när de handlägger ditt lån. Om lånet kommer att beviljas eller inte baseras på helhetsbilden.

 

Vilken ränta får man hos OPR?

OPR-Företagslån använder sig inte av ränta på sina lån. De tar endast ut en fast månadskostnad som baseras på det totala lånebeloppet och återbetalningstiden. Du kan läsa om de olika avgifterna som gäller på OPR’s hemsida.

Allt om företagslån kan du läsa om du går tillbaka till vår startsida