Mer information om OPR-Företagslån

Ansök om företagslån hos OPR-Företagslån

Är du på jakt efter ett företagslån där ansökan sker supersmidigt och utan krångel? OPR-Företagslån är ett bra alternativ för dig som behöver företagsfinansering och vill ansöka om detta på ett smidigt sätt på den digitala vägen. OPR har anpassat sitt lån för att passa företag som behöver en snabb och säker lösning. 

När du är i behov av finansieringshjälp på grund av snabba oförutsedda förändringar för ditt företag så kan OPR vara ett bra alternativ även om du har ett väl förvaltat företag. Kanske har du sett en snabb tillväxt av din affärsverksamhet eller har kunder som är sena med betalningar och ditt företag behöver utöka sitt rörelsekapital? Hos OPR-Företagslån kan du ansöka om företagskredit, företagslån eller om du är ute efter ett lån för att starta egen firma. 

Klar och tydlig kostnad

När du ansöker om ett företagslån hos OPR så kommer du få se en öppen och tydlig prisbild där du på förhand vet exakt vad ditt företag kommer att betala för lånet på det totala. Låneansökan kan du göra smidigt på deras hemsida genom att klicka dig vidare till OPR via våran länk. 

Ansökan tar endast någon till några minuter och handläggningen sker även den väldigt fort. Lånebeslutet bör du ha samma dag och utbetalning av lånet görs omgående efter beviljad ansökan. 

Vilka är OPR?

OPR-företagslån startades med en vision på att erbjuda småföretagare företagslån till förmånliga räntor. En affärsidé som bygger på att kunna erbjuda snabba och enkla lån med tydliga och bra villkor. OPR tror på småföretagarna och försöker undvika onödigt krångel till största möjliga mån. 

OPR-Företagslån startades år 2005 och har idag hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansieringslösningar. OPR-Finance tillhandahåller inte bara konsumentkreditlösningar och företagsfinansering, de erbjuder även betalningslösningar för webbutiker och har även utvecklat en vad det själv kallar innovativ investeringstjänst för privata investerare.

Vanliga frågor och svar

Vem kan ansöka om företagslån hos OPR?

Svenska aktiebolag, enskilda firmor, kommanditbolag och handelsbolag kan ansöka om lån hos OPR

 

Hur ansöker man om lån hos OPR?

Du klickar dig vidare via länken till OPR-Företagslån. På deras hemsida ansöker du enkelt via Mobilt BankID. Om du skickar in din ansökan innan kl 16:00 så kommer du att få ett besked på din ansökan samma dag.

 

Är Låneansökan bindande hos OPR?

När du har skickat in din låneansökan till OPR-Företagslån så är den bindande. Du kan ringa in och ångra ditt lån om du ringer in till kundtjänsten innan kl 16:00 samma dag som du ansökte om lånet.

 

Vidare till OPR                                   → 

Kan man få ett företagslån trots betalningsanmärkning?

Ja, det är helt möjligt att få ett lån beviljat hos OPR trots att man har en betalningsanmärkning. Hos OPR kollar man flera olika faktorer när de handlägger ditt lån. Om lånet kommer att beviljas eller inte baseras på helhetsbilden.

 

Vilken ränta får man hos OPR?

OPR-Företagslån använder sig inte av ränta på sina lån. De tar endast ut en fast månadskostnad som baseras på det totala lånebeloppet och återbetalningstiden. Du kan läsa om de olika avgifterna som gäller på OPR’s hemsida.

Allt om företagslån kan du läsa om du går tillbaka till vår startsida

Såhär ansöker du

 

Det finns två enkla sätt att ansöka om ett företagslån hos OPR-Företagslån. Vi rekommenderar att ansöka via jämförelsetjänsten Creddo. Fördelen med att ansöka hos Creddo är att du ansöker om företagslån hos ca 20 långivare samtidigt. Vi förklarar mer här:

 

  • Ansök via Creddo

 

OPR-Företagslån är en av de långivare som samarbetar med Creddo. När du skickar in din ansökan via Creddo så tas din ansökan vidare till ca 20 långivare som alla bedömer din låneansökan individuellt. Det bästa av allt är att det endast tas 1 upplysning hos UC. Detta innebär att din kreditvärdighet inte påverkas negativt. Ett annat plus i kanten är att du sannolikt kommer motta flera låneerbjudanden vilket innebär att du enkelt och tydligt kan jämföra mellan olika låneerbjudanden.

På detta sätt kan du välja det företagslån som är mest förmånligt för just ditt företag. Det finns inte heller några specifika begränsningar hos Creddo. Alla bolagsformer kan ansöka om ett företagslån och ansökan är inte bindande. Det finns med andra ord bara fördelar att ansöka om flera lån på en och samma gång.

 

  • Ansök direkt hos OPR-Företagslån

 

För dig som nu har läst på om OPR-Företagslån och önskar vilja ta ditt företagslån hos denna långivare så kan du här enkelt klicka dig vidare. OPR har på sin hemsida en enkel räknesnurra där du kan se en exempelkostnad på ett företagslån. Det går att ställa in lånebelopp och återbetalningstid. Varje låneansökan som skickas in bedöms dock individuellt vilket innebär att kostnaden för ett lån kommer att variera för varje företag.

 

Det är enkelt och smidigt att ansöka om ett företagslån hos OPR. Ansökan är inte bindande och det går att få svar genom offert på endast 15 minuter efter man har skickat in sin ansökan. Det är även värt att tillägga att OPR-Företagslån har bland de snabbaste utbetalningarna i branschen.