Mer om Corpia

Vilka är Corpia?

Sedan år 2012 då Corpia grundades har de förmedlat över 1 miljard kronor till olika småföretagare i Sverige. Corpia’s grundare har en lång erfarenhet av hur det kan vara att vara en småföretagare och hur svårt det kan vara att få ett lån beviljat och vad det kan ställa till med för sitt företag.

Med ambitionen att vara en långivare där fokus är på snabbhet och enkelhet grundades bolaget som idag erbjuder företagslån med schysst ränta och bra villkor.

Smart digital tjänst och kreditbedömning

Corpia tror på företagslån som stärker bolag på både kort och lång sikt. Ett lån skall tas för att skapa möjligheter och öka intäkter, Corpia fokuserar stort på att kolla på helhetsbilden och se den potential som finns i bolaget. Med vetskapen om att ett företagslån kan vara nyckeln till att se ett företag växa så vet de hur viktigt det är med en snabb och effektiv ansökningsprocess. 

För att kunna erbjuda schyssta räntor och villkor så erbjuder Corpia en begränsad personlig borgen för låntagarens egen trygghet. Du kan själv bestämma amortering och löptid på ditt företagslån och dessutom lösa in lånet i förtid. Enligt Corpia själva så kan de tack vare sin smarta digitala tjänst och kreditbedömning göra allt för att erbjuda dig en så låg årsränta som möjligt. 

Hur du ansöker om lån hos Corpia

  • Det första du gör är att du bekräftar vem du är genom att verifera med BankID. När detta är gjort så kommer du att få fylla i hur mycket du vill låna samt hur länge du vill låna
  • Nästa steg är att du kommer få frågor om ditt bolag, frågor som berör vilka säkerheter som finns att tillgå och andra relevanta frågor som gör Corpia trygga i att erbjuda dig ett företagslån.
  • Om din ansökan beviljas så kommer du att behöva bekräfta med BankID att du vill ha lånet. Efter detta kommer du inom 1-2 arbetsdagar att få ett fullständigt lånerbjudande skickat till dig.

OPR-Företagslån startades år 2005 och har idag hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansieringslösningar. OPR-Finance tillhandahåller inte bara konsumentkreditlösningar och företagsfinansering, de erbjuder även betalningslösningar för webbutiker och har även utvecklat en vad det själv kallar innovativ investeringstjänst för privata investerare. 

Vanliga frågor och svar

Vem kan ansöka om företagslån hos OPR?

Svenska aktiebolag, enskilda firmor, kommanditbolag och handelsbolag kan ansöka om lån hos OPR

Vilka säkerheter krävs för att få låneansökan beviljad hos Corpia?

Det krävs alltid någon form av säkerhet för att få ett lån beviljat hos Corpia. Exempel på dessa är fastighet, företagsinteckning eller borgen.

Är låneansökan bindande?

Hos Corpia kan man alltid utan några extra kostnader ta tillbaka sin låneansökan. Det enklaste sättet är att ringa in till Corpias kundtjänst, det går även bra att maila in sitt ärende.

 

Vidare till Creddo                                   → 

Vilka bolagsformer får låna hos Corpia?

Endast svenska registrerade aktiebolag kan få lån beviljade hos Corpia.

All samlad info om företagslån hittar du på vår starthemsida.