Hem / Omdömen / Qred

qred-foretagslan
FöretagQred
Vårat betyg★★★★★
RäntaIndividuell
Digital processJa
Minsta lånebelopp10 000 kr
Maximalt lånebelopp3 000 000 kr

Ansök om företagslån hos Qred

Att ansöka om ett företagslån hos Qred är oerhört enkelt och motsatsen till tjorvigt. Här kan du känna dig säker på att det inte finns några dolda kostnader, inga bindningstider och ingen startavgift. Qred erbjuder gratis ansökan som inte är bindande, när du har skickat in din ansökan kommer du att bli kontaktad av Qred inom en timme. Om du tycker att ditt låneerbjudande ser bra ut så kan du godkänna det med BankID och ha pengarna utbetalade samma dag. Du kan låna upp till 1 000 000 kr med en löptid på maximalt 18 månader.

Mer om Qred

Vem kan ansöka om lån?

De allra flesta kan ansöka om lån hos Qred, du behöver ha ett aktiebolag, enskildfirma, handelsbolag eller kommanditbolag. Du kan ansöka om ett lån oavsett om företaget är nystartat eller har varit med i matchen länge. Qred är en långivare som dessutom kan godkänna betalningsanmärkningar, alla låneansökningar behandlas individuellt. När man tar ett företagslån hos Qred så återbetalar man på så vis att man har en fast månadsavgift.

Det tillkommer inga andra avgifter än den fasta månadskostnaden. Man betalar dessutom endast för de månader som man använder sitt företagslån. Man kan välja att lösa sitt lån i förtid vilket innebär att man endast betalar den fasta månadsavgiften för den tid man har lånet.Det som avgör vilken månadsavgift ditt företag kommer att bli erbjuden baseras på någonting som kallas qred-score. Du kan snabbt göra en ansökan föra att ta reda på hur mycket du kan låna och hur stor kostnaden kommer att bli, ansökningen är inte bindande. 

Qred

Långivaren Qred startade sin resa i Stockholm år 2015, de expande i rask takt och öppnade även kontor i Finland och Lettland. Qred startades av entreprenörer som som älskar småföretag och det är även den marknad som bolaget riktar sig mot. Som många andra aktörer på marknaden så vill Qred även konkurrera mot större och äldre banker genom att inte agera som dessa. 

Här satsar man på att hjälpa företag med likvidtet och det går undan också. Genom att snabbt få svar på din ansökan och få pengarna på kontot nästa dag så kan du gå vidare och fokusera på din kärnverksamhet. 

Vanliga frågor och svar

Finns det verkligen inga dolda avgifter? Nej, Qred är tydliga med att det inte finns några som helst dolda avgifter. Den månadsavgift som du blir erbjuden är det enda som du kommer att betala.

Betalar man ingen ränta på lånet?
Lån hos Qred är helt räntefria. Man betalar endast en fast månadsavgift. Månadsavgiften som skall betalas bestäms efter ditt företags kreditbedömning. Det är fullt möjligt att lösa lånet i förtid vilket innebär att det kan bli en väldig låg kostnad för lånet.

Läs all information om du behöver om företagslån på vår startsida.

Allt du behöver veta om företagslån

Företagsfinanser​.se

Företagsuppgifter

Corploan Media AB
Org.nr: 559252-3947

Kontaktuppgifter

info@corploanmedia.se
www.corploanmedia.se
Telefon: +468-12202226